På forespørsel har vi laget noen trøyer til #mandagsmila. Nemlig #mandagsmilatrøya. De er fra samme trykker og produsent som vi har benyttet oss av i 2015. Dametrøyene er litt store i størrelsen, herretrøyene er meget store i størrelsen. LPL damene løper alle i XS og er til vanlig europeisk S. Herrene løper alle i S, og er vanligvis europeisk M eller L.

Inne på trøyen må du klikke på "Customize it, og klikke deg inn på bildet av trøyens forside for å legge inn navnet ditt.
DETTE SER IKKE UT TIL Å FUNGERE FRA MOBIL! (se ellers anvisning rett nedenfor)

Hvorfor dametrøyen er dyrere enn herrevarianten vet jeg ikke, men hvis en liker en litt løsere passform kan en alltids gå for en herrevariant uansett kjønn.

Av shipping har jeg prøvd både UPS og Standard. Standard ble fortollet, og kom på omtrent det samme som UPS når alt var sagt og gjort, men brukte skrekkelig mye lenger tid, og kunne ikke spores. Når det er sagt så får dere for all del velge selv ;)

 

 

STEG FOR STEG anvisning av navneendring:

Klikk på "Customize it!" knappen

Velg "Front" visning.

Klikk på grafikken som sier "DITT NAVN"

Når tekstboksen har blitt valgt (grå firkanter og stiplet linje markerer dette) klikker du på "Change text" nede til høyre.

Du får da anledning til å legge inn (kalle)navnet ditt. (For øvrig en glimrende anledning til å sette frykten/latterkrampen i dine medløpere.)

Bare å hamre i vei, og så trykke "Done", hvilket sender deg tilbake til visningen du var i. Navn? CHECK!  Velg størrelse, evt farge og du er klar!