Onsdagsmos - 5 x 1000m og stretching

Vi har lovet hyppigere oppdateringer, og forsøker å levere varene!

I dag var det intervaller på tapetet, og da klokken er på rep ble det mølleøkt. Mølla og jeg er bare sånn middels gode kompiser, men båndet holder farten, og det er isfritt.

Utsikten er derimot ganske så kjedelig, så her får dere et bilde fra helgens skitur fra Stryken til Skar. 

Morsommere utsyn enn fra mølle. (Hakkloa) 

Morsommere utsyn enn fra mølle. (Hakkloa) 

Bena var ikledd terrengskoene, med knottete såler og det hele. "På mølle?!" tenker du kanskje. Javisst! OK, sålen er kanskje ikke ideell, og skoen selv er sikkert omtrent like misfornøyd som meg, MEN : de er nøytrale, lette, har lav drop og knall løpsfølelse. At det var deres tur i rulleringen gjør jo heller ikke noe ;) 

Oppsummert gikk oppvarming på 5:30, dragene på 3:30, og pausen var å hoppe av båndet (1:45). 

Drag 1: Hey! Støle lår kan ta seg en bolle!  Jeg flyyyyr ^.^

Drag 2: Still going strong! I 900m. Så kom pusten. Ikke noe problem! 

Drag 3: Begynner å bli sur i benene halvveis, og får pusten de siste 200m. 

Drag 4: Vurderte å feige ut å slappe av på farten, men bestemmer meg for at dragene er korte nok til at jeg har å fullføre med stil. Sterk i hodet, sterk i kroppen! Får pusten siste 200m igjen. 

Drag 5: Rockymusikk inne i hodet, prøver å innbille meg at det er en seiersrunde som skal løpes. Realiteten er imidlertid en annen, og det må jobbes både mentalt og kroppslig siste 500m. Ingrid loset/pisket meg trygt gjennom de siste meterene, og sørget for at det ikke ble noen firing av standarden. Uvurderlig å kunne tøffe seg litt for sin bedre halvdel, da graver man dypere enn det komfortdyret gidder!

På senteret vi trener har de stretching(halv)timer, og slu som hun er foreslo Ingrid at vi skulle hive oss på. Jeg sier ikke så ofte nei til gode forslag, så da ble det både litt tøyings og bøyings på allverden av muskler. Rimelig digg kontrast til møllekjør. Anbefales!  

Es war es, natta!