Hurra-uken er i gang!

LPLs herrelag er inne i siste uken av et 4 ukers intervallprogram. Av moralske grunner ble denne omdøpt til hurra-uken rundt lunchtider i dag. 

Nok en nydelig dag stod for døren, og siden vi skulle forsøke å gjøre nogen lunde kontrollerte drag, falt valget på å løpe ved Sognsvann. Damene tok seg en tur til Ullevålseter, mens herrene dro rundt vannet motsols til en forandring.

Dagens økt var 4x4 + 4x2 (10min oppvarming, 4 - 2p - 4 - 2p - 4 - 2p - 4 - 5p - 2 - 1p - 2 - 1p - 2 - 1p - 2 - 12min nedvarming)

Arbeidsoppgavene i dag var 2-delt.
1) Holde oss i sone 4
2) Mest mulig tid i sone. (Jobbe aktivt med å komme raskt opp i rett puls. 

Første draget gikk skeis i forhold til punkt 1. Så det sang. Edvards pulsbelte ga litt ullen tilbakemelding til klokken, så mens jeg lå på 181bpm, og vi holdt en pace på 3:31 hadde han efter sigende 100bpm, noe som ikke helt stemte med egen opplevelse. De neste dragene var mer på riktig jorde, og vi hadde pløyet oss gjennom 4 minuttersdragene før vi rakk å reagere. Conrad begynte nå nedvarmingen sin, og spesiell pleie av leggene sine. Etter en deilig 5 minutter med rolig jogg, dundret vi opp igjen i 4 stk 2minuttersdrag. En rolig runde rundt Sognsvann som nedvarming, mens vi nøt de siste solstrålene, før vi møtte opp med damelaget på parkeringsplassen.

Oppsummert var økten tung, men oppløftende!

Før dagens data, tar vi en liten stopp i Daniels duppeditt-hjørne! Dagens nyanskaffelse bestod av dandy skolisser. De har strikk og en sånn snøresak som man har på sekken. Poenget skal da være å slippe å knytte lissene. Foreløpig så vil jeg si at de har fungert greit. Skoene jeg bruker sitter så å si fint uten at jeg trenger å snøre dem i utgangspunktet, så noen runder rundt Sognsvann er nok ikke noen stor stresstest. Jeg tror imidlertid ikke at jeg tror jeg tør å bruke dem i Råskinnet. Der har jeg noen andre sko som jeg beholder gamle lisser på. Sko blir likesom ikke helt seg selv etter en runde i Råskinnet, så det er greit å ta et gammelt par uansett. Okke som - billig gadget, og noegen lunde jevnt trekk over hele skoen.

Jeg gir terning kast 5. Hadde jeg vært sikker på at de satt på etter en runde med skikkelig myr-sug så hadde de fått terningkast 6. Skoene er for nye til at jeg vil miste dem allerede så de får gå i ilden neste år ;)

Stramme og fine. ca 70 spenn på XXL.

Stramme og fine. ca 70 spenn på XXL.

Svipp så er de løse og fine, Dagligdagsmodus voilá!

Svipp så er de løse og fine, Dagligdagsmodus voilá!

Som lovet- her er dagens data: