1.1km opp, 22km bort - Mandagsmila DeLuxe

Deilig med ekstra spenst fra plankesti!

Halvmaraton på en mandag. Det er stas det! Spesielt når det er varmt og godt i været også! 

Arbeidsoppgaven var grei - rolig langkjøring. Lytte til kroppen og kose oss i skogen. Minimum 21.1km.

Turen i dag gikk dels over kjent mark, og dels i nytt terreng. Vi har stort sett løpt segmentene før, med unntak av et grisefint lite stykke blåmerket sti nedenfor Nordmarkskapellet og Slaktern, men ikke satt de sammen i denne rekkefølgen før.

Bena var litt tunge etter lørdag, men ikke noe verre enn at økten kunne gå som planlagt. Bena måtte bare slepes litt mer enn vanlig. Edvard hadde litt sår hamstrin, og jeg hadde litt sår venstrelegg. Alt ved det vanlige med andre ord.

Turen gikk fra Sognsvann, opp østsiden, til Ullevålseter. Dvs rett nedenfor Ullevålseter, da vi følger grusveien forbi mot Aurtjern. Der tok vi opp til Blankvannsbråten, fulgte skiløypen ned til Blankvann, og videre på sørsiden av Slakteren. Den kommer ut på grusveien nedenfor Nordmarkskapellet, som vi da fulgte forbi Tryvann. I stedet for da å ta den flate trassén (Frønsvolltråkka) videre, tok vi turen opp til Frognerseteren. Denne kommer opp på baksiden av trikkestoppet. Derfra tok vi turen ned på vestsiden av Sognsvann.

Vel nede var vi beit noen meter, så da ble det en liten 2/3s runde rundt vannet. Det har vært varmt og godt, så vi unnet oss en Solo på kiosken mens vi tøyet ut.

Mmmmmmm sukker. Mmmmmmm væske. 

Tom i bena, tom i hodet. Tid for data: