SRM 7. mai

Herrelaget merker at løpssesongen er godt i gang. Daniel sliter litt med leggen, Conrad sliter med begge leggene, og for min del har jeg en hamstring som kommer og går litt. Man får vel bare innfinne seg med at slik er løpshverdagen, -det gjør alltid litt vondt et sted..

Ukens 2. treningsøkt ble derfor under tvil gjennomført av meg, men uten resten av medlemmene. De er fornuftige og restituerer til helgen.

Valget falt på 3 runder med Sognsvann rundt medsols (som for øvrig blir «tenåring» på fredag, Hurra!). SRM er alltid utrolig hyggelig å løpe, og i treningsøyemed er det som regel noen gode harer i løypa som man kan holde ryggen til. Den første runden tok jeg som ren oppvarming, runde nr. 2 ga jeg litt gass med snitt tempo på 3:50, siste runde med rolig nedløping.

Er spent på lørdagens Holmenkollstafett. Merker jeg er svært usikker på hvilken sluttid jeg burde satse mot. Merker også at «hypokondrien» kommer snikende på, noe den for øvrig alltid gjør før løp:) Da kjenner man ekstra godt etter om bena føles bra, om formen er god nok, etc, etc..

Her er dagens løpsdata: