Torden, sommerregn og kveldsbad

 

I dag steg temperaturen jevnt mot kvelden, og da det var på tide med dagens løpetur (iht forsettet), så var det tett oppunder 30 grader. Det var høye stålgrå skyer, som kom drivende fra Maridalen. Rolig først, med svulstige kulemager først, drev de mot oss. Så begynte lynene å fyre av, og vi fikk en deilig varm skur med duskregn. Det er noe med løpeturer i sommeregnet. Det blir mindre støv, alt lukter bedre, og man fryser ikke, bare nyter.

Mens jeg lå og duppet i kulpen på Frysja kom det neste skybruddet. Klaskende tunge dråper falt tett i tett, og de kjentes på mange måter våtere enn vannet jeg akkurat hadde bakset rundt i. I dag var det badings uten sko.
Litt klok av skade. Men kanskje mest at jeg ikke vil ha våte sko i morgen. For da er det SRM! Weee!

Dagens data for de som liker slikt: