Oppdatering - Movember Halvmaraton

Da nærmer det seg helgen, og vi har som tidligere annonsert tenkt å løpe et halvmaraton når vi nå er halveis i #Movember. 

"Påmelding" ved å gi en donasjon til Movember. Evt bare gi en slant mens du først er her!

"Påmelding" ved å gi en donasjon til Movember. Evt bare gi en slant mens du først er her!

Start er fra bommen på Sognsvann lørdag 15.11  kl.12. Tempo legger vi til 5:30-6:00 ish. Justeres avhengig av hvem som stiller. 


Traséen finner du i detalj HER.

Beskrevet går runden slik:

Vi følger lysløypen opp på østsiden av vannet, og tar til høyre i løypeskillet rett etter dammen ved Svartkulp. Ferden går videre på tvers av dalføret, til vi kommer inn på grusveien som kommer opp på vestsiden av Skjærsjøelven fra Hammeren. Her kommer vi inn rett nedenfor bommen ved plassen Nordseter. Vi klatrer nå opp mot Skjærsjødammen. I stedet for å krysse dammen, holder vi venstre og drar i retning av Ullevålseter. Ca 400m etter skillet ved Skjærsjødammen holder vi til høyre, og løper på nedsiden av- og forbi Ullevålseter. Vi holder oss på grusveien i retning Nordmarkskapellet og Slakteren. Vi passerer avstikkere til både Lørenseter og Blankvannsbråten før vi starter på bakkene opp mot Slakteren. Veien svinger seg opp, og har en slak men seig stigning. Fra Nordmarkskapellet slipper vi oss ned til Bjordammen. Herfra er det litt opp igjen før vi tar hardt venstre, praktisk talt en U-sving, opp mot Skjennungen. Vi løper opp Skjennungsåsen, men holder til venstre i stedet for å dra innom selve Skjennungsstuen. Vi lar bena trille ned til Ullevålseter, og vel nede tar vi nok en u-sving. Denne gang mot høyre. Vi tar oss litt opp igjen, forbi Lorttjern, før vi slipper oss forsiktig ned de bratte bakkene på vestsiden av Lille Åklungen og Sognsvann. Mål er tilbake ved bommen på Sognsvann.

På veien har vi forsert 21.2 km, 524m stigning, maks helning på 10% og høyeste punkt på 450m.o.h.

Hoppla Hurra og vel møtt!