Movember Maraton

Movember dreier seg om mer enn å ha en unnskyldning for å gro en majestetisk mustasje. Mange menn dør unødig hvert år fordi de ikke sjekker seg for testikkel/prostatakreft. Tidlig diagnose gir disse kreftformene en god prognose for overlevelse etter 5 år, og etter det stiller man på omtrent samme linje som alle andre. Sjekk er fremdeles tabu for mange, og det er kun ved å bringe disse temaene frem i lyset at det vil endre seg. Snakk med legen din, eller få menn som betyr noe for deg til å gjøre det. Sjekk deg - og gro en bart neste år óg!

Klikk på bildet for å komme til påmelding/donasjonsside

Klikk på bildet for å komme til påmelding/donasjonsside

LPL inviterer i den forbindelse til løping! Formatet avhenger av hva vi har lov til uten å søke, evt. hvor fort en søknad kan behandles - det er meget mulig vi ender opp med løpetrening/prøveløp hvor vi setter en trasé, og folk må ta ansvar for eget velbehag i stor grad. Det vil si å ta egen tid, ta ansvar for egen helse og velferd samt ta med mat og drikke selv.

Dager med løpings:
Mandag 10.11 - 10k (#Mandagsmila)
Lørdag 15.11 - 1/2 Maraton (Halv Movember - Flaut dun til å fange dugg med?)
Lørdag 29.11 - Maraton (Hel Movember - Her forventer vi mange flotte barter!)

Mandag 10.11 Fellesløping ca 6:00min/km. Start kl.18 fra bommen på Sognsvann.
Lørdag 15.11 start klokken 12 fra bommen på Sognsvann. Rute kommer!
Lørdag 29.11 Info kommer, noe forbehold ang. is o.l. som kan gå på helsen løs.

Endelig format kommer vi som sagt tilbake til, men det må påregnes en uformell karakter, og det er det sosiale samt det å løpe for en god sak som står i fokus. Det blir som test av trasé å regne, så du må ta med deg mat og drikke selv. Foreløpig ser det til og med ut som at du tar din egen tid, men du støtter en god sak og kommer til å møte flotte folk!

Påmelding: donér 50,- eller mer og still med det du har av bart. For damene godtas selvsagt både melkebart, påtegnede barter og eventuelle andre barter.

LPL har ingen økonomisk interesse i dette, og mottar ingen godtgjørelse. Alle midler går direkte til Movember Foundation og deres arbeid i kreftsaken når du donerer på MoSpace.

More to come!

Legg gjerne igjen kommentar om du kunne tenke deg at 21 og 42 gjennomføres som fellesøkt i gruppe (og angi da pace), eller førstemann gjennom med (self)timing.