Newlywed Mandagsløping

Kristi, Ingrid og Daniel var ute og luftet leggene etter Ingrid og Daniels bryllup (wohooo!) på lørdag. Både glass og dansefot hadde fått svingt seg, så det var deilig med en liten tur opp Ullevålseterveien. Med hele mandagen fri til bryllupsreise var det nærliggende å la reisen gå i Nordmarka! Turen gikk fra Hammeren til Ullevålseter og ned igjen.

For de av dere som lurer på om det nå snart går an å løpe på isfrie grusveier så er svaret - Tja.

Store deler av Ullevålseterveien (fra Hammeren. Forsåvidt samme trassé som Skjennungstua opp, frem til Ullevålseter) var bar, men like store deler var fremdeles dekket med is. Dette er imidlertid bilveien som det gode folk på Ullevålseter (og Skjennungstua?) bruker, så den var godt strødd der det ikke var bart. Vi løp uten pigg, og hadde ingen problemer. 

Hvis man ønsker å løpe lenger enn Ullevålseter og tilbake, så det ut til å være bar stripe i veien videre der den tar av til høyre før man kommer til siste høyresving før Ullevålseter. Med andre ord ser det ut som skogsbilveisesongen er såvidt i gang!

Daniels data: