Racereport SRM Arrangørløp 2014

image.jpg

Da var dagen endelig her, og selvom SRM ikke offisielt starter opp før 2.april var det like fullt oppstart i dag. Etter å ha sett kleskoden fra 2007 på nett var det opplagt shorts var et must i herreavdelingen. Heming ledet som sedvanlig an i shorts og baris. Vi andre fant det for godt å beholde den langermede trøyen på.

Telefonen min konket etter å ha tatt bilder, så Edvard assisterte med tidtagning for både seg og meg. Ingrid kjørte egen tidtakning. 

Ingrid kom inn på en særdeles respektabel tid på 17:30 med altfor tidlig startet klokke. Som vanlig er Edvard en gazelle på tempoetappene, og jeg forsøkte å holde rygg det jeg var god for. Edvard klokker inn på 12:56, og jeg kommer flagrende inn 9 sekunder bak som et slitent slips.

Forholdene tatt i betraktning er alle deltagende godt fornøyd! Ankeldyp sørpe og hoftehøye shorts er forøvrig en vinner. Shortsen er per definisjon tatt frem for sesongen. 

Takk til SRM gjengen som trosset mørke og kulde!