Rundt og rundt Bygdøy

Dagens moro var lagt til Bygdøy. Der skulle solnedgangen fanges, og leggene begynne å herdes til asfaltens brutale motstand mot tyngdekraftens dragning på kroppen.

Vi løper mye i skogen, og mye opp i LPL. Det kreves derfor litt tilvenning for både Conrad og Daniel når vi skal over på hardt dekke. Edvard og leggene hans har tydeligvis ingen problemer på det området, så enten snakker de ikke sammen, eller så stod han langt frem i køen når legger ble delt ut. Men jeg sporer av... Poenget er i hvertfall at det er noen løp vi tenkte å delta på i starten av sesongen som kommer til å gå på asfalt. Og for å slippe å surre rundt i to uker med såre bein etter konkurranse, så er det bedre med litt gradivs tilvenning. 

På programmet i dag stod 50 min løpings med påfølgende 5x100m stigningsløp. Forveksles ikke med bakkesprint. Digg med spurtdrag etter en god økt. Vi kjørte 10 av 50 rolig for å få kontorstolen ut av systemet, og la oss på rundt 13km/t på de restende 40.

Det er deilig på Bygdøy i disse dager, og for de av dere som savner å lukte våt skogbunn og å løpe mellom trærne, så er det absolutt å anbefale å ta seg noen runder. For de som har skadede nervebaner, eller ikke bryr seg om ubehag fordi det er så deilig når man holder opp, er det sikkert badeforhold også. Vi var ikke helt der i dag. Men det kommer nok det også skal du se.

Her er begynnelsen på dagens solnedgang (for å fukte øynene før litt tørre data):

Her er Edvards data: