Hammeren-Time!

Søndagens regnvær, viste seg å være søndagens snøvær i høyereliggende strøk. Det som var bare grusveier på fredag hadde nå fått seg strekker dekket av is. Is er alltid gøy i mørket. 

Utover det, så kan det meldes om flott stjernehimmel, og pågående arbeider på den nye rørgaten opp til Skjærsjøen. Tømmerstabelene ligger fremdeles og lukter ogdt ved veien, og oppoverbakkene er fremdeles tunge.

I dag løp Ingrid, Edvard og Daniel sammen med Ingrids søster og hennes type. De er begge i uforskammet god form, og vi fikk nok å bryne oss på. Herrer og damer skilte lag, og her er herrenes økt.

På programmet stod 50 min løp + 6x100m stigningsløp. Vi gikk rolig ut med 10 min i moderat tempo, og labbet oss oppover til vi hadde løpt i 35 min, og så snudde vi. Det var om noe ambisiøst å komme helt ned igjen 20 min raskere enn opp, men det er greit å legge inn tid til å løpe seg litt ned igjen også. 

Vel nede var det på tide med stigningsløp. Det fremstår alltid som lite fristende mens man fremdeles er ute å gamper, men så ender det opp med å egentlig være deilig. Sånn nesten. Hvis man hadde hatt litt mer pust i kroppen hadde det vært deilig. Men det får man jo når man holder opp. Så det så. Så som sagt, egentlig bare deilig. Løsner opp i lår og legger, og får litt fart i kroppen også.

Uansett, her er dagens data: