Onsdagstrening - Sognsvann rundt.

Da er ukens 2. treningsøkt overstått. Snøværet som meldte seg i dag tidlig gjorde oss litt usikre på hvor dagens 3*8 minutters intervall burde avholdes. Valget endte på Sognsvann, og hele herrelaget stilte, inkludert Ingrid.  Forholdene var gode, og det var hardpakket snø rundt hele traseen.

Etter en relativt hard og lang økt på mandag, var Daniel og jeg gira på å ligge i høy pulssone 3 i intervall dragene. Det er vel i pulsintervall 165 – 170, eller hva Daniel? Økten viste seg å bli en god sone 4 økt. Det ble allikevel en oppløftende gjennomføring, og vi alle 4 holdt et godt og kontrollert tempo i dragene.

Gjennomføringen var som følger: 10 min oppvarming, 3 * 8 minutter i lav sone 4, 5 minutters pause mellom hvert drag, 10 minutters rolig nedløping.

Mens vi løp oss ned, sjekket vi bunn av løypen på vestsiden av vannet, og bunnen av stien mot Bånntjern. På bunnen av løypen på vestsiden så det ut som om det fremdeles lå litt snø også før morgenens påfyll. På stien mot Bånntjern så det imidlertid ut som om det hadde vært snøfritt før det siste drysset. Det ser med andre ord ut som om det ikke er alt alt alt for lenge til vi kan lufte tottelottene i skogen. 

Vi hiver oss på selfiebølgen og beklager lang lukkertid på telefonkameraer i skumringen

Litt på skeive så får vi alle med!

Litt på skeive så får vi alle med!

Her er Edvards løpsdata:

Her er Daniels data: