Strutte- og slarveløp i Grefsenkollen

I går ble LPL lokket ut av Siri Vilberg til Grefsenkollen for å slå av en prat om motbakkeløpings. Hun er som mange av dere vet for tiden skribent for DN Aktiv, i tillegg til sirivil.no og når man får gleden av å møte en man liksom "kjenner" litt fra nett, i det virkelige liv, det er godvær og unnskyldning til å lufte joggeskoene - ja da er det bare å troppe opp. 

Både dame- og herrelaget stilte til intervju og fotografering, og vi løp med sjeldent mye saft i steget opp til Grefsenkollen. Til tider fem i bredden, tilsynelatende midt i fellestreningen til SK Rye (om forlatelse), og til et par bilisters frustrasjon (beklager). 

Det ble litt løpings, mer enn ventet faktisk. Vi var blitt bedt om å møte i bunnen av en kneik, og vi hadde vel litt naivt tenkt at det var der vi skulle loffe litt rundt før/under praten. Men vi kom som sagt opp till topps hvor Siri viste oss en  (for meg ny) grusvei ned. Godvær var det også. Det er  flott utsikt der oppe, og disen lå tett nede i Oslogryten, så det var riktig så staslig. Derefter fikk Ingrid og jeg dårlig tid til å nå tirsdagens dansetime. Da hadde vi ikke noe annet alternativ enn å springe ned også. Alt i alt mye moro! 

Vil du se bilder eller lese mer så får du kjøpe DN på torsdag, evt stå å sniklese på butikken. Vi var for engasjerte intervjuobjekter til å ta bilder. 

Vi ses på toppen på lørdag! Da er det Grefsenkollen Opp. Vel oppe skal jeg spise vaffel med god samvittighet. Med mindre det regner. Da er det kanskje ikke så fristende å stå i regnet med en bløt vaffel og og stadig kaldere ben. Men ellers er det vaffel og utsikt på menyen. Og kanskje en ny T-skjorte tilogmed. 

Slik ser forøvlig en strutte- / slarvekurve ut: