#Mandagsmila - Meet & Greet

Glad gjeng etter skogstur og uttøying! Foto: Tøyende mann. (Takk) 

I dag hadde vi gleden av å få selskap av Lise (@lisecbakke) etter at vi lette etter nye løpevenner på Instagram i morges. Hun er både blid og sprek, og vi håper å få følge av henne på flere løpedager!

På programmet stod god-løypen på østsiden av Sognsvann, med sti opp og lysløypa ned. Mål ca. 6:00 i snittfart.

I dag stilte vi kvinnsterke - i tillegg til Lise stilte både Ingrid og Kristi. Vi hadde samlet start, og tok en liten splitt underveis. Dameavdelingen tok av stien ved starten av Store Åklungen, og tok grusveien siste strekket opp, mens herreavdelingen fulgte den til slutten av Store Åklungen. Derfra ble det løpt i fellesskap igjen.

Det er begynt å bli litt mer høstlig i skogen igjen nå. Marken er våt, noen enkelte gule blader ligger på bakken, og soppen har begynt å melde sin ankomst. Det har nok vært litt i tørreste laget tidligere, for nå popper det sopp som paddehatter.

Som vanlig er stigningen verre enn nedfarten, og i dag brukte i hvertfall jeg litt tid på å bli varm. Vel oppe på ryggen øst for Store Åklungen hadde vi noen fine strekk med god gass, skikkelig driv og følelsen av å ikke ha gjort noe annet enn å løpe som lynet på sti hele livet. Det var stor stas!

På vei ned hadde vi et fint stigningsløp de siste 20 min. Dette var ikke planlagt, men ingen ting er bedre enn når kroppen bare moser på etter eget forgodtbefinnende. Enkelte blaff opp eller ned i fart, for å slippe forbi syklister, men ellers en bankers jevnt stigende kurve fra 45 min og ut. Tipp topp tommel opp!
 

Dagens grafer og ting fra duppeditten: