Torsdagstur!

Grunnet litt diverse helgeplaner ble fredagsturen lagt til torsdag. Fra å starte ut med ambisjoner om en 15km-ish tur snakket vi oss gjennom det, og kom på en rute vi gjerne skulle ha forsøkt oss på, men som vi ikke helt visste hvor lang ville bli. Anslagsvis trodde vi et sted mellom 20 og 25km. Turen endte på ca 22.3km så der hadde vi for en gangs skyld flaks på distansegjetningen. Vanligvis pleier gjetningen å være kortere enn virkeligheten,

Ruten som skulle løpes var som følger:
Sti opp østsiden av Sognsvann helt opp til foten av bakken før Ullevålseter - Grusvei ned høyre, ta av over Skjærsjødammen - Ta av til venstre på blåmerker mot Bjornholt på toppen av bakken etter Skjærsjøen - Krysse Bjørnsjøen ved demningen nedenfor Bjørnholt - Løpe sti over Vindernhøgda til Ullevålseter fra baksiden, siste stykket på grusvei - ned i lysløypetraséen.

Det var mye høye kneløft over røtter og annet, så fra Bjørnsjøen og ut kjente vi godt på tirsdagens konkurranse. Opp Vindernhøgda var det stedvis slik at det nok hadde gått fortere å gå, men vi skulle løpe, så da ble det løpt. Om enn mer i ånden enn i farten.

De siste 8km ble det mye snakk om Solo, så da vi kom ned til Sognsvann og kiosken fremdeles var åpen var lykken stor! Små ting blir store gleder bare man får sikle over dem i et par kilometer! 

image.jpg
image.jpg

Data for turen: