#Mandagsmila og løypebefaring før Sellanrå Opp

I dag er det mandag, og i morgen er det Sellanrå Opp. Hverken Edvard eller jeg har løpt det før, og video tilgjengelig på nett til tross - det er alltid greit å ha vært gjennom en trasé før man skal ut å løpe løp. 

Flott utsikt, dugg på linsen og masse regn.

Flott utsikt, dugg på linsen og masse regn.

Regnfie med duggete linse. Ble som det ble gitt..

Regnfie med duggete linse. Ble som det ble gitt..

Regnet fosset ned, tordenet buldret og vi tok en fin og rolig oppstigning. Stien tar av fra grusveien, og har jevnt med stigning de første 1.5km, deretter kommer det en miks av flate, slakere oppover og noe nedover i mer eller mindre en kilometer. Det siste strekket opp er bratt og har mye svaberg, så hvis det regner i morgen også kommer det til å være rimelig glatt.

Vel oppe så vi Øyungen, og bestemte oss for at det måtte da være mulig å komme ned dit, og etter å ha surret litt rundt oppe på toppen, fant vi en sti som tok oss ned til grusveien som går forbi Liggern nord for Øyungen. På veien ned støkket vi 5 jerper, fikk løpt litt i myr, og koste oss storveis.

Deilig sommerregn, varm luft og klokket inn på såvidt over milen. Sommerregn er det beste! Utrolig deilig løpings!

Dagens data for Daniel: