#mandagsmila med splitt - 11/22k

#Mandagsmila ble løpt fra Sognsvann, hvor vi møtte Ida (@idgusta) og (@cecilieisern). Ida har løpt med oss et par ganger, og Cecilie var første gang vi møtte i går. Hun hadde vært ute og løpt intervaller med en vennine, (4x10 hvis jeg husker rett), før hun så oss ved bommen og bestemte seg for at det å toppe det hele av med en drøy mil var helt greit. Sprek dame med andre ord!

Ida på sin side har et 30k løp i slutten av september i Sverige, og har funnet ut vi duger som treningspartnere i oppkjøringen hennes. Hun er en entusiastisk og rask frøken som bidrar med mye smil og god driv på øktene. 

Foto: Svett syklist (takk)  Blid gjeng på Ullevålseter. 17 grader og perfekt løpetemp!

Foto: Svett syklist (takk)  Blid gjeng på Ullevålseter. 17 grader og perfekt løpetemp!

Vi løp i fin driv opp til Ullevålseter, hvor deler av gruppen løp ned igjen over Lynhytta som forrige uke, mens E & D dro over til Slaktern/Nordmarkskapellet med retur over Tryvann og Ullevålseter.

Høsten kommer luskende så smått, og det er noen gule blader her og der. Like fullt løp vi forbi opptil flere badende i går kveld. Både i Lille Tryvann og Store Åklungen. Så badesesongen er ikke helt over ennå tydeligvis.

Kveldsstemning ved Store Tryvann på returen.

Kveldsstemning ved Store Tryvann på returen.