Påskepyramide!

I dag var skituren utelatt, og det stod ren joggings på programmet.

15min oppvarming, 1 - 1p - 2 - 2p - 3 - 3p - 4 - 4p - 5 - 4p - 4 - 3p - 3 - 2p - 2 - 1p - 1, 10 min nedvarming.

Arbeidsoppgave: holde puls høyt på 170 tallet, ikke høyere enn 177.

Litt gråere vær i kombinasjon med å vente på mer familie som skulle ankomme fjellet, gjorde at dagens skitur utgikk for min del. I stedet kunne jeg kose meg med pyramideintervall. I dag kom ikke kroppen igang ordentlig før etter 3minutters draget på vei opp, men det gjorde ihvertfall at jeg var pigg på de lengste dragene. 5 minuttersdraget var ett av de som føltes best, og da skal man jo være glad til :)

Ellers har jeg ligget i hardtrening både ved grillen og i marsipanfatet i dag, så fjellpåskestemningen kommer snikende. Jeg velger å tro at marsipan er god restitusjonsmat, og måker derfor på med god samvittighet. Det er jo nøtter trots alt! (og det er trendy å spise nøtter har jeg skjønt)

Gullars!

Gullars!

Jeg løp uten telefon i dag, så dere får desverre ikke noe spenstig bilde fra Geilo i dag. Derimot kan dere få et bilde av Gullars som jeg av en eller annen grunn forbinder med påsken. 

Det er ærlig og redelig stjålet herfra. Data følger!

Dagens data: