Året som gikk - 2014

Nå som vi er godt ute i januar, er det snart for sent å komme med noen tanker om året som gikk, så det er best å komme med dem nå. 

LPL hadde et flott år i 2014, og vi hadde både krasj- og månelandinger. Det har vært måloppnåelse, og innfall som har gitt gode resultater, noen småskader og skuffelser, men alt i alt timevis og milevis med moro og samvær.

Hvis vi ikke regner med Sognsvann Rundt Medsols, så stilte vi i ca. 20 løp, (både til fots og på ski). Vi var representert i alle motbakkeløpene i maridalens motbakkekarusell, og klarte å ta poeng i flere av dem. Vi deltok også i flere andre motbakkeløp, deriblant Grefsenkollen Opp og Oslos Bratteste. 

Det var en del som møtte opp og hev seg med på #Mandagsmila, og vi hadde noen fine turer med noen flotte folk! Sosiale medier er morsomt sånn sett: man kjenner hverandre litt uten aldri å ha møttes, og så er det råkoselig å treffes over litt løpings i det virkelige liv. Det er alltid moro å komme i kontakt med flere løpere, og vi håper vi møter dobbelt så mange i året som kommer! 

 LPL har også forsøkt å la løpegleden komme andre til gode. Vi fikk samlet inn litt penger til minerydding (Norsk Folkehjelp, 3.500,-) i forbindelse med Sentrumsløpet, og litt penger til kreftforskning (Movember, 2.550,-). Vi håper selvsagt på å klare å samle inn mer i 2015, og har noen lure ideer i bakhånd som vi håper kan dra oss i land på det målet.

Av andre ting kan det nevnes at Ingrid og Kristi løp Nordmarkstraveren på flott tid, og Tora knallet gjennom Birkebeinerløpet og løp inn til merket med god margin.

Edvard hadde 3 marathon denne sesongen og Daniel debuterte på marathondistansen og samlet 2 stk i løpet av sesongen. Badathlon ble dessverre forbigått i 2014, men vi regner med å komme sterkere tilbake med det i 2015!

Det vanskelig å rekke over alt når det er så mye moro å velge imellom, så på listen over løpene vi hiver oss med på i 2015 kommer det nok noen nye tilskudd. Vi holder på å se over hva som finnes der ute i disse dager, men jeg kan røpe at det ser ut til at vi kommer til å spre innsatsen litt og at det er mye morsomt i gjære! Jeg kan røpe at det er noen perser som skal forbedres, og noen måner som skal landes på. Mer om det snart.... ;)